Ostamme autoja

Ostamme kolaroituja tai vaurioituneita BMW henkilöautoja vuosimallista 2004 eteenpäin. Pyydä tarjous autostasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@bmwpurkuosat.fi tai soittamalla numeroon +358449446906.

Auton myynti meille – Helppo ja ympäristöystävällinen tapamme huolehtia autostasi. Haluamme tehdä auton myynnistä meille mahdollisimman vaivatonta ja samalla edistää ympäristön hyvinvointia. Siksi tarjoamme palvelua, jossa voit myydä autosi meille purkua ja kierrätystä varten. Tässä muutama syy, miksi valita meidät:

 

  • Vaivaton Prosessi: Me huolehdimme kaikista paperitöistä ja käytännön järjestelyistä. Voit joko tuoda auto meille tai sopia noudon ja me hoidamme loput.

 

  • Ympäristöystävällinen Kierrätys: Kun auto myydään meille, se ei päädy kaatopaikalle tuottamaan jätettä. Irrotamme ja kierrätämme kaikki mahdolliset varaosat ja materiaalit, mikä säästää luonnonvaroja ja vähentää ympäristövaikutuksia. 

 

  • – Rekisteröinnin Poisto: Me hoidamme autosi rekisteröinnin poiston puolestasi. Tämä vapauttaa sinut vastuusta ja estää mahdolliset lisäkustannukset ja ongelmat tulevaisuudessa.

 

  • – Oikeudenmukainen Hinta: Tarjoamme reilut ja kilpailukykyiset hinnat autoillesi. Saat rahasi nopeasti ja helposti.

 

  • – Vastuullisuus: Olemme sitoutuneet vastuulliseen autonkierrätykseen ja ympäristönsuojeluun. Valitsemalla meidät, osallistut samalla ympäristöystävälliseen toimintaan.