Tietoa meistä

ABMWpurkuosat Oy on suomalainen yritys, joka on erikoistunut BMW-merkkisten autojen purkuosien myyntiin ja kierrätykseen. Yritys on toiminut jo useiden vuosien ajan ja on vakiinnuttanut asemansa BMW-harrastajien luotettavana kumppanina. Tässä hieman lisätietoa ABMWpurkuosat Oy:stä

  1. Laaja Varaosavalikoima: ABMWpurkuosat Oy tarjoaa laajan valikoiman BMW-merkkisten autojen laadukkaita purkuosia. Heidän valikoimastaan löytyy osia eri BMW-malleihin, jotta asiakkaat voivat löytää tarvitsemansa varaosat helposti.

  2. Ammattitaitoinen henkilöstö. Yrityksen ammattitaitoinen henkilöstö on erikoistunut BMW-autojen purkamiseen. He varmistavat, että jokainen myytävä varaosa on ehjä ja toimiva.

  3. Asiakaspalvelu: ABMWpurkuosat Oy panostaa asiakaspalveluun ja pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen kokemuksen. Heidän asiantunteva henkilökuntansa auttaa asiakkaita löytämään oikeat varaosat ja tarvikkeet.

  4. Vastuullisuus: ABMWpurkuosat Oy sitoutuu ympäristöystävälliseen autonkierrätykseen ja vastuullisiin toimintatapoihin. Pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksiamme ja tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden osallistua kestävään autoiluun.

  5. Verkkokauppa josta asiakkaat voivat selata ja tilata varaosia helposti ja vaivattomasti. Verkkokauppa on suunniteltu asiakasystävälliseksi ja tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita.

ABMWpurkuosat Oy on luotettava kumppani BMW-harrastajille ja autoilijoille, jotka tarvitsevat laadukkaita varaosia ja tarvikkeita. Heidän sitoutumisensa vastuullisuuteen ja ympäristönsuojeluun tekee heistä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat pitää BMW-autonsa huippukunnossa samalla kun huolehtivat ympäristöstä.

  1.